Bevezető
Bemutatkozás
Családi apartman
Kertre néző apartman
Kék apartman
Západný apartmán
Kétszemélyes szoba
Kuchyňa
Biologické kúpacie jazierko
Spoločenská miestnosť
Fotogaléria
Játszótér
Látnivalók
Elérhetőség


Várható időjárás
www.meteo.sk

Látnivalók

U Tlačiarov vendégház a liptói katlan csodálatos térségében, Liptovský Trnovec, a Liptovska Mara tározó partján található. Létesítményünknek már az elhelyezkedése is ideális a nyári és a téli szabadság eltöltésére.
  Liptovsky Trnovec Liptovsky Trnovec

Közvetlenül a faluban található a Autocamp Liptovský Trnovec, melynek kiépített, természetes strandja van. Alacsony árakon, a nyilvánosság számára is nyitva áll. Területén különböző játszóterek, büfék találhatók, és elsősegélyről a vízi mentőszolgálat gondoskodik.
  Autocamp Liptovsky Trnovec Autocamp Liptovsky Trnovec

Liptovská Mara völgyzáró gátja egy sor sportolási lehetőséget kínál – pl. fürdést, úszást, szörfözést, vitorlázást vagy hajózást. A horgászok számára ősszel ez maga a paradicsom.
  Liptovska Mara Liptovska Mara

4. Kb. 2 km-re a falutól, Liptovsky Mikulás irányában található a környék egyik legnagyobb vízi parkja – az Aquapark Tatralandia. Számos szórakozási lehetőséget, különböző attrakciókat, termálvizet és kellemes pihenést kínál élettel teli világában.
  Tatralandia Tatralandia

Rózsahegy irányában még egy termálfürdő találahtó – Thermal Park Bešeňová. Ez ugyan kisebb, mint Tatralandia, de csendesebb és kellemesebb.
  Besenova Besenova

További fürdési és úszási lehetőséget biztosítanak a Liptovský Jánban található termálfürdők, a Liptovský Mikulašban lévő uszoda és az Aquacity Poprádban.
  Liptovsky Jan Aquacity

Látogatóinknak télen lehetőségük van a környék több sí centrumában is síelni. A leginkább csábító az Alacsony-Tátrában lévő sí centrum a Jasna, mely új, modern sífelvonókkal van felszerelve.
  Mapa leto Mapa zima

Szintén nincs messze, csak 26 km-re a Rózsahegyi sípark. Ha Ön azonban csak kevés emberrel akar találkozni a hegycsúcsokon és nincs szüksége a szupermodern síliftekre, akkor érdemes felkeresni a Liptovský Ján, vagy az Opalisko centrumokat Závažná Porubán.
  Ski

Arra az esetre is, ha nyáron, amikor borult az idő, és a víz hideg, van néhány tippünk. Liptovský Mikuláš város nyáron néhány múzeumi tárlatot és kiállítást kínál. Megcsodálhatják templomainak építészetét, vagy sétálhatnak a barlangokban.
  LM

Két Demenovska barlangot látogathatunk meg: az egyik a Jaskyňa Slobody cseppkőbarlang és a második a nagyon szép díszítésű jégbarlang. Érdekes a Važe barlang is.
  Jaskyna Jaskyna

Ami a történelmét illeti arra Liptó nagyon büszke, mert változatos és érdekes. A múzeumok közül név szerint a következőket ajánljuk: Havránok történelmi, Szabadtéri Múzeum, mely a kelták életére emlékeztet bennünket, akik ezen a tájon éltek. A Múzeum betekintést nyújt a várak, a templomok és a temetkezési helyek romjaiba, illetve a vaskori életbe.
  Havranok Havranok

A következő Szabadtéri Múzeum, mely a liptói nép, sőt a Liptovska Mara vizével elárasztott falvak életét is tükrözi, a liptói faluban, Pribylinán lévő múzeum. Itt liptói házakat, templomokat vagy gazdasági épületeket is találhatnak, melyek Liptovský Trnopvecből származnak.
  Skanzen Skanzen

Vlkolínec falu nem éppen hagyományos Szabadtéri Múzeum, mert még ma is lakott és az UNESCO kulturális örökségéhez tartozik. Feltétlenül meg kell látogatniuk a parasztházat, ahol többet tudhatnak meg az eredeti építészetről és lakáskultúráról.
  Vlkolinec Vlkolinec

14. A legutolsó Szabadtéri Múzeum Zuberec környékén található, az oravai falu is néhány szép élménnyel szolgálhat.
  Zuberec Zuberec

15. Az adrenalin sportok kedvelőit Liptovský Mikulašon gokart pályák várják, és Jasnán és az Aquaparkban lehetőségük van a Tarzániaszórakoztató parkban Tarzant játszani.
  Tarzania Tarzania

 
©2005-2013 All rights reserved
Partneri: Ubytovanie Nízke Tatry   Ubytovanie Liptov   Dovolenka na Slovensku   www.LastMinute.sk   www.NetTravel.cz   www.taxiliptov.szm.sk   ubytovanie   Ubytovanie na Slovensku